TANHURYHMÄ "VARTTUNEET"

Tanhuryhmän vetäjänä toimii ansiokkaasti Leena Koskela.Tanhuajia ryhmässämme on parikymmentä, eli kymmenen paria. Tällä määrällä voidaan tanssia jo monenlaisia tansseja.

Ryhmämme harjoittelee normaalisti kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin kello 10-12 Espoon Tanssiopiston tiloissa .Esiinnymme joka kuun neljäntenä lauantaina järjestettävissä "Hipoissamme" Tapiolan Palvelutalolla vuorotellen Teksan kanssa. Esiintymisiä on ollut myös kun olemme vierailleet toisten yhdistysten luona.Olemme käyneet ilahduttamassa tanssillamme potilaita Puolarmetsän Sairaalassa ja sotaveteraaneja Kaunialassa.Viime aikoina monet Espoon päiväkodit ovat olleet vierailukohteitamme ja niissä on ollut todella innostunut ja vastaanottavainen yleisö. Säestäjänämme toimii Tapani Luhtaranta , jonka tahdittamana tanssi sujuu kuin leikki. Tapani soittaa haitaria ja hänellä on esityksissämme usein kaverina viulisti Martti Piipponen.

Vuoden 2003 keväällä Tanhuryhmämme vieraili yhdessä Laulusiskojen kanssa Tukholmassa Suomalaisten eläkeläisten luona ja kuinkas muuten kuin tanssin merkeissä.

Tanhuryhmän yhteyshenkilöinä toimivat Leena Koskela ja Börje Eklund. Leenan puh.no: 040-7152993 ja sähköpostiosoite: koskelanleena@gmail.com. Börjen puh.no: 040-7531037.