NÄYTELMÄKERHO "ESIRIPPU"
Näytelmäkerhon "Esirippu" vetäjänä toimii Asta Arkima, joka myös tekee käsikirjoitukset sketseihin ja näytelmiin. Harjoituksia pidetään tarpeen mukaan Tapiolan Palvelutalolla ja näytelmiä on myös tarvittaessa hiottu Astan kotona. Esityksiä on ollut omissa tilaisuuksissa ja myös vierailujen yhteydessä on esiinnytty.

Näytelmäkerhon aktiivisia jäseniä ovat olleet Asta ja Vilho Arkima sekä Börje Eklund, Annikki Eriksson-Tissari ja Aimo Tissari. Mukana ovat olleet myös Eila Peltonen, Leena Koskela, Helena Kiuru sekä Väinö Räty.Uusimpia aktiivijäseniä ovat oleet Raija Urpo sekä Inga Takala. Onpa ollut esitys, jossa ovat olleet mukana lähes kaikki tanhuryhmäläiset.Aivan viimeisimmät ryhmän työskentelyyn osallistuneet ovat Tuulikki ja Heikki Heinonen sekä Iris Alhonen.

Syksyn 2006 sekä kevään 2007 suuri produktio on ollut näytelmä Aurora Karamzinin fantastinen elämä .Näytelmä käsitti kaikkiaan 5 noin 35 minuutin pituista jaksoa. Ylälaidassa on kuva kyseisestä näytelmästä. Kevään 2008 avaus oli Espoo 550 vuotta johdosta Aleksanteri 1.:n vierailu Espoon kartanossa v.1812.Samainen näytelmä avasi myös syyskauden 2008.Tämä esitys oli aidossa ympäristössä Espoon kartanomiljöössä. Mika Waltarin 100-v juhlavuoden johdosta "Esirippu" esitti pienoisnäytelmän Waltarista ja hänen näyttelijäystävistään.

Kerhon yhteyshenkilö on Asta Arkima ja hänen puhelinnumeronsa on 09-4127929 ,kännykän no: 0405773771 ja sähköposti: asta.arkima@gmail.com.